vrijdag 12 februari 2016

Valentijnsdag FREE PRINTABLE

Hallo! Daar zijn we weer. Ik wil deze blog een beetje gaan re-stylen, dat is typische zo'n klusje dat al maanden (geen grapje) op mijn to-do lijst staat. Maar het uitvoeren, ho maar. Misschien binnenkort eens op een suffe zondagmiddag, lijkt me wel een goed moment er voor.

Maar nu eerst. Het is bijna valentijnsdag. Ik heb er niet zoveel mee, Waarom zou je op 1 dag in het jaar laten blijken dat je iemand leuk vindt, dat kan toch ook op die andere 364 dagen!? Om er maar even een voorspelbare oneliner in te gooien. Wèl observeerde ik de valentijns-consument (want het is uiteindelijk toch vooral een commercieel feestje?) in de supermarkt, èn ik maakte een kant-en-klaar invulbare valentijnsbrief. Hij was bedoeld voor mijn single vrienden die geen post krijgen van stille aanbidders. Maar ach, als ik het ding toch ingescand en ingekleurd heb, wil ik de rest van het internet hem niet onthouden.(ik weet niet of het nog wat gaat worden met Flipje...)

Print uit, of vul digitaal in, en stuur/mail aan je object van begeerte of aan je vrienden, kan ook. Je kunt 'm zelfs aan je moeder sturen als je per se wilt.


--> JE VINDT/DOWNLOADT/PRINTT HET HIER!! <--

Dat was het weer. Fijn weekend en fijne valentijnsdag!

liefs,
AnneGeen opmerkingen:

Een reactie posten