dinsdag 11 augustus 2015

#Illustratorlife; HONGERIGE WOLF

Een tijd geleden werden we gevraagd of we met onze Stalinski Selfie Service wilden komen tekenen op Festival Hongerige Wolf. Naast congressen doen we namelijk ook wel eens festivals (zoals vorig jaar Noorderzon) Wij opzoeken wat Hongerige Wolf was. Ha! Een hip festival op het platteland van Groningen, dat moet mooi zijn. Dus we zeiden ‘ja’. Een week geleden was het zover.







Eva richt de kraam in. We waren vooral erg trots op onze potloden op stokjes. 

We vroegen of onze vader ons wilde brengen (want het platteland van groningen, zo ontdekten we, is niet echt heel handig bereikbaar met het OV), we vroegen nìet of hij de hele dag wilde blijven plakken om onze kraam te bemannen. Maar hij bleef plakken, en het werd een waar familie-uitje.



Hongerige Wolf is een klein dorpje (dat ècht zo heet) dat elk jaar wordt omgetoverd tot festivalterrein. De sfeer is ontspannen en bijzonder, door de bonte mix van festivalbezoekers en bewoners. Veel bewoners doen actief mee en richten een snackbar/bioscoop/theetuin in in hun huis of tuin. Op zaterdag was het slecht weer en werd het festival naar een grote schuur verplaatst. Dat ging heel gemoedelijk en soepeltjes. tractors reden af en aan om mensen naar de schuur te brengen. Ik werd best wel blij van het lege, uitgestrekte landschap. Zag mezelf er wel doorheen rennen in een wapperende zomerjurk enzo (dream on). 



Blije klanten (op verzoek afgebeeld mèt katten)




Wat je op het filmpje totaal niet ziet is wat we eigenlijk gedaan hebben; dubbelportretten tekenen. En we verkochten spullen op een klein kunstmarkje. Daar stond ook Anneke. Ik volg Anneke’s werk al jaren (en Anneke is trouwe eerste-uurs-fan van de ZUSTER) maar we hadden elkaar nog nooit in het echt gezien, en nu dan eindelijk! En dat allemaal in Hongerige Wolf. Het was een dol weekend
FILMPJE!


We tekenden ook een verslag van het festival, dat staat hier en hier

zo kan het #Illustratorlife zijn

tot de volgende! Liefs,

Anne

3 opmerkingen:

  1. Ha ha, Leuk filmpje! Wat zijn jullie toch een grappig stel! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maar goed, ik ben zelf ook trouwe eerste-uurs-fan van de ZUSTER hoor!

    BeantwoordenVerwijderen